Infiniti FX Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Premium Member
Joined
·
2,122 Posts
Discussion Starter #1
Why does it sometimes say " Users browsing this forum: None" when I am loged in and in the room?

Jim
 

·
Registered
Joined
·
848 Posts
I've noticed this too, but it updates if I reload. Maybe we're just "not all there" :shock:
 

·
Premium Member
Joined
·
2,122 Posts
Discussion Starter #3
LOL

I know most of the time I am not there but did not need my computer to tell me that too.

But it happens sometimes and even when I refresh I am still gone, untill i go into a few more sections.

Jim
 

·
Registered
Joined
·
848 Posts
Yeah, right after I posted that, I wasn't there, and even the reload didn't help. Maybe I just need a nap. :(
 

·
Registered
Joined
·
1,100 Posts
It could be a software glitch; however it is also an option under a users Profile:

Hide your online status: __Yes __No
 

·
Registered
Joined
·
848 Posts
That's not it for me...sometimes I'm there, and sometimes I'm not.
 

·
Premium Member
Joined
·
5,581 Posts
This data is based on users active over the past five minutes
That is what is says at the bottum of the index page.
 

·
Registered
Joined
·
848 Posts
Sweet Fx said:
This data is based on users active over the past five minutes
That is what is says at the bottum of the index page.
Interesting, but I think if that's what's intended then there's still a bug...considering I'd just posted, and went right back into General Chat, and I wasn't there. :?
 
1 - 9 of 9 Posts
Top