2012 FX35 hesitation @1200RPM - Infiniti FX Forum : FX35, FX45 and FX50 Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-22-2019, 05:55 PM Thread Starter
Junior Member
 
Slammerfly@gmail.com's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Houston, TX
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
2012 FX35 hesitation @1200RPM

so, while cruising around 40-50mph @1100-1200 RPM and needing to accelerate it would hesitate 1-3 seconds before it kicks in...needing a tune in Houston... Any local recommendations. .. while I am at it - should I go ahead & add a performance chip ?? any advice is appreciated. thank you.
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Infiniti FX Forum : FX35, FX45 and FX50 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slight Hesitation in 1st @ 3500rpm Dr.2K 1st Gen (2003-2008) 18 01-06-2007 05:16 PM
Hesitation after 15-20 min drive in traffic. GAZZZAN General Chat 4 05-20-2005 03:14 PM
Accelerating/hesitation h00kemh0rns General Chat 10 04-20-2005 04:18 PM
acceleration when rolling at 60, hesitation? OUTRAGEOUS FX 45 1st Gen (2003-2008) 8 02-02-2005 01:54 PM
Weird hesitation, hiccup on start up ujmot 1st Gen (2003-2008) 1 08-11-2004 06:31 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome